Video: Totálna drzosť. Neuhol sa sanitke a ešte ukázal vulgárne gesto

Starší muž v utorok 18.októbra na Palackého námestí v Prahe kráčal po električkových koľajniciach. Za ním s majákmi a zvukovým signálom prevážala pacienta záchranná služba Trans Hospital. Muž sanitku nielenže nepustil pred seba, ale situáciu zakončil vulgárnym gestom.

22.10.2022 17:00
debata (1)
VIDEO: Pozrite si zverejnené video záchrannej služby v situácii, kedy sa ponáhľala s pacientom, no muž ju nepustil pred seba a hanlivo gestikuloval.
Video

„Nikdy neviete, či zrovna niekto nebojuje v sanitke o život. Buďte ohľaduplný. Nedovoľte aby sme strácali cenné minúty,“ uviedla Zdravotnícka záchranna služba Stredočeského kraja na svojom Tweetri.

Podľa zistení webu idnes.cz sa v sanitke nachádzal starší pán po operácii pľúc. Toho dňa sa mu zhoršil stav a musel byť prevezený za neustáleho pripojenia na kyslík.

Po arogantnom previnilcovi polícia pátra. Záchranári konštatovali, že sa im stáva, že ľudia počujúci sirénu zazmätkujú. Ale v tomto prípade správanie napovedá, že išlo skôr o úmyselné konanie odporujúce etike, ako o náhly skrat.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Sanitka #dopravná situácia
Články podľa značiek