VIDEO: Takto muž 'vpálil' autom do predajne na pumpe a ušiel

O obrovskom šťastí môžu hovoriť zákazníci čerpacej stanice v poľských Sękowiciach. Večer, okolo ôsmej hodiny dostali v piatok 28. októbra policajti oznámenie o prerazení predajne čerpacej stanice. Po príchode sa vodič v aute nenachádzal a utiekol na neznáme miesto.

06.11.2022 17:00
debata (1)
VIDEO: Pozrite si náraz auta do predajne na čerpacej stanici
Video

Vodič na Forde Focus vo veľkej rýchlosti doslova vletel na čerpaciu stanicu a utrhol otvorené dvere na dodávke pri výdajnom stojane. Našťastie vodič dodávky ešte nevystúpil. Tam to ale neskončilo. Focus si to totiž následne namieril rovno do predajne na čerpacej stanici. Tam našťastie tiež nikoho nezranil, aj keď sa vo vnútri nachádzali zákazníci a zamestnanci. Zničil okno, tovar a automat na maskotov. Po tomto čine vodič zanechal vo vozidle svojho spolujazdca a utiekol.

Pátranie ukázalo, že vodičom bol 36– ročný obyvateľ Gubina, ktorý bol ešte v ten istý deň zatknutý. Predbežné testovanie preukázalo prítomnosť marihuany a amfetamínu. Škody na dodávke Mercedes-Benz boli odhadnuté na 190 tisíc poľských zlotých (cca 40 000 eur) a na predajni na vyše 200 tisíc zlotých (42 000 eur).Pre­vinilec bol zobratý do väzby a hrozí mu za ohrozenie životov a majetku veľkých rozmerov až 10 ročné väzenie.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #čerpacia stanica #drogy za volantom
Články podľa značiek