Ženu vo Švajčiarsku prešlo vlastné auto. Trikrát po sebe

Švajčiarka sa snažila vybrať veci z kufra auta, ktoré nechala s naštartovaným motorom v miernom svahu. A to sa jej vypomstilo.

14.11.2022 20:00
towing-services-1-1024x683 tractaribistrita ro Foto:
Zle odstavené naštartované auto vo Švajčiarsku sa vo svahu pohlo tak nešťastne, že predtým ako sa definitívne zastavilo, prešlo svoju majiteľku trikrát. (ilustračné foto)
debata (7)

Žena vo Švajčiarsku sa vážne zranila po tom, čo vystúpila z auta, nechala motor naštartovaný a auto sa pohlo tak nešťastne, že ju prešlo – a to dokonca trikrát po sebe. Podľa švajčiarskej tlačovej agentúry ATS 45-ročná žena vystúpila z auta v rezidenčnej štvrti v St. Gallen na severovýchode Švajčiarska pravdepodobne preto, aby niečo vytiahla z kufra.

Keď však stála za autom, ktoré malo naštartovaný motor a zaradený neutrál, to začalo v miernom svahu zrazu cúvať. Žena miesto toho, aby uhla, sa márne pokúšala vozidlo naberajúce rýchlosť zastaviť, pričom spadla na zem a jej vlastné auto ju prešlo prvýkrát. Následne vozidlo narazilo do auta, ktoré mu stálo v ceste, odrazilo sa od neho a ženu prešlo druhýkrát.

A to ešte nebolo všetko. Vzápätí sa auto odrazilo od obrubníku, opäť začalo cúvať a ženu prešlo tretíkrát. Potom narazilo do múriku a definitívne sa zastavilo. Žena pri tejto kurióznej kolízii utrpela vážne zranenia, s ktorými ju previezli do nemocnice, avšak v ohrození života by nemala byť.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #havária #nehoda #Švajčiarsko #zranenie pri nehode
Články podľa značiek