Video: Neskutočné! Ledva stál na nohách no i tak sadol za volant

Kľudné nedeľné ráno na Striebornom námestí v Banskej Bystrici a na ňom iba jeden opilec, ktorý sa nevedel udržať na nohách. Počas kráčania sa tackal a vypadávali mu z ruky osobné veci. Čo ho však nenapadlo? Sadnúť do auta a povoziť sa.

26.11.2022 16:00
debata
VIDEO: Pozrite si video, kde sa muž najprv vyváľal na zemi a potom sadol za volant
Video

V čase, keď Slovensko ešte len spracováva tragické udalosti na Zochovej ulici v Bratislave, či nehody opitého vodiča v Čadci, nemal tackajúci sa muž zábrany sadnúť si za volant a šoférovať. Pritom ledva stál na nohách. Jeho jazda, či presnejšie povedané pokus o jazdu sa našťastie skončil iba materiálnymi škodami.

  Matej Ľupták pred vozidlom, ktoré šoféroval v...
Auto, v ktorom sedel podgurážený Matej Ľupták.
+3Vozidlo na parkovisku, do ktorého narazil Matej...

„Podľa doposiaľ zistených informácií, 21-ročný vodič pri cúvaní narazil do parkovacieho automatu spolu s dopravnou značkou, pričom následne odišiel na ulicu Horná Strieborná, odkiaľ začal s vozidlom cúvať naspäť na parkovisko. Aj tu narazil, tentoraz do zaparkovaného Mercedesu-Benz," uviedla polícia na sociálnej sieti

Následne vodič svoje vozidlo preparkoval na iné parkovacie miesto, kde zostal stáť. Pri dokumentovaní dopravnej nehody bol muž podrobený dychovej skúške na alkohol, pričom nameraná hodnota u neho predstavovala v prepočte 2,38 promile alkoholu v krvi.

Kto auto šoféroval sa dozviete nižšie

Matej Ľupták Čítajte viac Vrchol arogancie v aute klubu. Syn Róberta Ľuptáka nafúkal vyše dvoch promile
debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #auto #alkohol za volantom
Články podľa značiek