Hyundai prerobil autobus na luxusnú open space kanceláriu

Interiér autobusu pripomína kabínu tých najluxusnejších biznis-lietadiel.

28.12.2022 18:00
Hyundai  Universe Mobile Office Launching Foto:
Hyundai Universe Mobile Office ponúka maximálny pracovný komfort.
debata

Hyundai prišiel so zaujímavým nápadom. Prerobil svoj luxusný autobus Universe na ešte luxusnejšiu open-space kanceláriu. Jeho interiér pripomína biznis triedu v tých najluxusnejších lietadlách. Zmyslom tejto úpravy je vytvoriť komfortné prostredie pre kolektívnu prácu počas dlhých ciest, alebo na odľahlých miestach.

Rozvrhnutie priestoru bolo optimalizované pre kancelársku prácu. Vpredu sa nachádza veľká premietacia plocha, na ktorú všetci dobre vidia a je vhodná pre prednáška alebo videokonferencie. Porady možno usporiadať aj priamo v autobuse. Vpredu a aj vzadu sa totiž (v závislosti od zvolenej konfigurácie) nachádzajú dve „zasadačky“. Priestor medzi nimi je vyplnený komfortnými polohovateľnými sedadlami.

Hyundai Universe Mobile Office
Hyundai Universe Mobile Office
+2Hyundai Universe Mobile Office

Ich súčasťou je aj stolík s bezdrôtovou nabíjacou podložkou a aj nabíjacími konektormi, multimediálnym systémom a dostatkom osobných úložných priestorov. Samozrejmosťou je pokrytie celého priestoru bezdrôtovým signálom.

Dizajn autobusu je navyše uspôsobený tak, aby poskytoval príjemné a stimulujúce pracovné prostredie, preto prevládajú svetlé farby a prírodné materiály, podlaha je laminátová, žalúzie poloautomatické, pričom sa dokážu zaťahovať aj samočinne podľa intenzity vonkajšieho svetla.

Universe Mobile Office je k dispozícii v niekoľkých variantoch, vrátane štandardného 10-miestneho, 13-miestneho s priestorom na skupinovú spoluprácu vpredu, 13-miestneho s rozšíreným kancelárskym priestorom a 13-miestneho s individuálnou konfiguráciou sedadiel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hyundai #autobus Universe #Universe Mobile Office #mobilná kancelária
Články podľa značiek