Divoký východ: Policajná naháňačka v Košiciach aj cez boxy v umývačke áut

Díleri doplatili na to, že jazdili v aute bez platnej technickej a emisnej kontroly.

02.02.2023 20:00
ke Foto:
Zábery z policajnej naháňačky v Košiciach.
debata (1)

Ako píše Polícia na sociálnej sieti, v utorok chceli košickí policajti skontrolovať auto, jazdiace bez technickej a emisnej kontroly. Jeho vodič namiesto toho, aby zastavil však začal s vozidlom unikať – a ako ukazuje zverejnené video, opakovane aj cez boxy v samoobslužnej umyvárni áut.

Keď zistil, že sa mu to nepodarí, s autom uprostred cesty zastal, nechal v ňom zvyšok posádky (ten pre zmenu ani na policajné výzvy nechcel z auta vystúpiť) a utiekol. „V opustenom vozidle sa nachádzali dve osoby vo veku 41 a 21 rokov, ktoré ani na opakované výzvy zakročujúcich policajtov, aby vyšli z vozidla, nereagovali, preto boli voči nim použité donucovacie prostriedky,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Keďže v aute sa nachádzali aj vrecká s neznámou kryštalickou látkou a zelenou sušinou, oboje bolo zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie a polícia v danom prípade začala trestné stíhanie pre trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Viac už v samotnom príspevku s videom:

1 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #Košice #policajná naháňačka #díleri
Články podľa značiek