Cupra otvorila prvú ‘garáž‘ na Slovensku. Nasledovať budú ďalšie

Cupra vznikla ako samostatná značka len pred piatimi rokmi. Za ten čas toho však stihla naozaj dosť. A darí sa jej aj na Slovensku, kde plánuje v budúcnosti vybudovať exkluzívnu predajnú sieť takzvaných Cupra garáží. Prvú z nich práve otvorila v Košiciach.

28.03.2023 12:00
debata
Prvú Cupra garáž otvorili v Košiciach.... Foto: Camea Car
Cupra Garage - Košice Prvú Cupra garáž otvorili v Košiciach. Špecifický dizajn a prístup „Cupra majstrov“ má posilňovať športový imidž značky.

Cupra nie je len o emocionálne ladených autách, akými sú najvýkonnejšie verzie pôvodných Seatov či prvý autorsky vyvinutý model Formentor. Na celom svete sa snaží presadiť aj konceptom zážitkového predaja. Klasické showroomy tak zamenila za takzvané Cupra garáže, ktoré majú vtiahnuť zákazníkov do sveta Cupry. Prvý z nich slovenský importér otvoril v spolupráci s dlhoročným predajcom Camea Car práve v Košiciach. V tomto priestore môžu zákazníci vidieť nielen modely Cupry, ale aj prvky životného štýlu „Cupra Lifestyle“. Cieľom je vybudovať skupinu fanúšikov značky.

CUPRA Tribe Edition - 2022 Čítajte viac Cupra predstavuje limitky Ateca Tribe a Formentor Tribe

Prvú lastovičku v Košiciach majú nasledovať ďalšie Cupra garáže v rôznych regiónoch Slovenska. Otvorených má byť minimálne desať takýchto predajných miest. Cupra ich bude potrebovať. Veď okrem súčasných štyroch modelov Cupra Leon, Cupra Ateca, Cupra Formentor a elektrickej Cupry Born pribudnú v priebehu roka 2024 tri novinky. Športové elektrické SUV-kupé Tavascan, plug-in hybridné SUV Terramar a mestský elektromobil Urban Rebel. Vlani Cupra na Slovensku predala celkovo 314 kusov, z toho 313 pripadlo na Formentor. Za prvé dva mesiace tohto roka si Cupru vybralo 55 zákazníkov.

Cupra Born eBoost First Edition 231/62 (2023) Čítajte viac Test: Cupra to vie aj s elektromobilmi. Porovnali sme dve verzie Bornu

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #Cupra #Cupra Garage
Články podľa značiek