Historické motocykle v Hlohovci odštartuje prezident SR

Športové motocyklové podujatie pod názvom "Ducati Slovakia Cup, Oldtimer Moto Show" sa v sobotu 20. septembra 2008 začne v Hlohovci oficiálnym tréningom o 9.00 h. Druhý tréning organizátori naplánovali na 10.45 h a štart pretekov priamo z Hlohovca, ktorých sa zúčastní 120 štartujúcich z celej Strednej Európy určili na 13.30 h.

18.09.2008 19:03 , aktualizované: 19.09.2008 02:40
Ducati Foto:
Pretekov historických motocyklov v Hlohovci sa zúčastní 120 pretekárov.
debata

Za účasti stodvadsiatich pretekárov z piatich krajín Strednej Európy (SR, ČR, Rakúska, Nemecka a Maďarska) budú v sobotu 20. septembra 2008 na známom Fraštackom okruhu v Hlohovci opäť významné medzinárodné motocyklové preteky. Motoristickí nadšenci z tunajšieho Classic clubu na ňom zorganizovali ďalšie podujatie tohtoročného seriálu pretekov medzinárodných majstrovstiev Slovenska v jazde pravidelnosti historických motocyklov a sajdkár.

Podujatie pod názvom „Ducati Slovakia Cup, Oldtimer Moto Show“ sa v sobotu začne oficiálnym tréningom o 9.00 h, druhý tréning bude o 10.45 h a štart pretekov organizátori z Hlohovca určili na 13.30 h.

Ako agentúru SITA informoval predseda organizačného výboru pretekov Peter Baláž, druhý meraný tréning o 10.45 h by mal slávnostne odštartovať prezident SR Ivan Gašparovič, ktorý v sobotu bude na návšteve Hlohovca. „Vieme, že pán prezident je veľkým priaznivcom motoristického športu, preto sme ho pozvali na naše preteky. Sme radi, že naše pozvanie akceptoval a prijal aj ponuku, aby o 10.45 h slávnostne odštartoval druhý tréning,“ povedal pre agentúru SITA bývalý desaťnásobný majster Československa v rýchlostných pretekoch motocyklov a dlhoročný pravidelný účastník seriálu majstrovstiev sveta v tomto športovom odvetví Peter Baláž.

debata chyba
Články podľa značiek