Nové Volvo C70 bolo pristihnuté bez kamufláže

Jeden z členov internetového fóra Swedespeed, ktoré združuje priaznivcov švédskej automobilky Volvo, bol v správnom čase na správnom mieste. V Barcelone sa mu totiž podarilo odfotografovať pripravované Volvo C70 bez akéhokoľvek maskovania.

07.06.2009 17:31
Volvo C70 Foto:
Predná časť modernizovaného Volva C70 je inšpirovaná štúdiou S60 Concept.
debata

Nebýva zvykom, aby sa predsériové modely voľne pohybovali na verejnosti bez akéhokoľvek maskovania. Automobilku však dotyčný šťastlivec prichytil pri natáčaní reklamného spotu v uliciach Barcelony. Keďže zábery sú vyfotené iba mobilným telefónom, ich kvalita je nízka. Aj z nich sa však dá na prvý pohľad povedať, že pri tvorbe prednej časti sa dizajnéri do značnej miery inšpirovali štúdiou S60 Concept, ktorá bola predstavená na januárovom autosalóne v Detroite.

Volvo C70 Foto: Swedespeed
Volvo C70 Volvo C70

V zadnej časti sú zmeny decentnejšie. Nové sú iba svetlá a nárazník. Faceliftovaný kupé-kabriolet by mal mať svoju výstavnú premiéru v septembri na autosalóne vo Frankfurte nad Mohanom. Modernizované Volvo C70 sa do predaja dostane pravdepodobne na prelome rokov a vystrieda tak svojho predchodcu, ktorý bol predstavený v roku 2006.

debata chyba
Články podľa značiek