BMW má novú predajňu v Dunajskej Strede

K ôsmim existujúcim zastúpeniam tejto bavorskej značky na Slovensku sa pridalo ďalšie. Nový showroom v Dunajskej Strede je navyše prvou predajňou BMW v okresnom meste. BMW malo totiž doteraz predajne iba v krajských mestách.

04.12.2008 16:20
BMW showroom Foto:
Nový showroom značky BMW v Dunajskej Strede.
debata

Automobilka BMW je v Dunajskej Strede zastupovaná prostredníctvom spoločnosti Dunauto. Tá je najväčším autorizovaným predajcom a servisným pracoviskom automobilov na juhozápade Slovenska. Aktuálna štatistika radí Dunauto medzi popredných predajcov na Slovensku s počtom 4 400 kusov predaných vozidiel štyroch automobilových značiek. Spoločnosť je držiteľkou certifikátu TUV ISO 9001 a patrí jej aj popredná pozícia v štatistikách Customer  Satisfaction  Index. Autoservis Dunauto v súčasnosti ponúka vo svojich prevádzkach v Dunajskej Strede komplexné autorizované servisné služby, vrátane klampiarskej dielne a modernej lakovne.

Dôvodom, prečo sa Dunauto rozhodlo spolupracovať s BMW je snaha rozšíriť ponuku aj o vyšší prémiový segment, nakoľko spoločnosť má veľa spokojných zákazníkov s väčším autoparkom, ktorým doteraz nevedela ponúknuť automobily z tohto segmentu. V hre bolo viacero prémiových značiek, vedenie spoločnosti dalo prednosť BMW, aj kvôli silnej podpore BMW Group Slovakia – zástupcu výrobcu na Slovensku, a takisto z centrály v Mníchove.

Aj vďaka tomu sa veľmi rýchlo podarilo vybudovať špičkové servisné priestory a showroom. Stavať sa začal v septembri 2007 s investičnými nákladmi cca. 80 mil. Sk a dokončený bol v júli 2008. Celková zastavaná plocha má 1150 m2, z toho showroom 460 m2, ďalších 450 m2 je v areáli pod prístreškom, 1000 m2 otvorenej plochy a servis 250 m2

V servise je pripravených  päť pracovísk so špeciálnymi bezbariérovými zapustenými zdvihákmi. Autori objektu mysleli aj na relax pre zákazníkov – súčasťou stavby je napríklad BMW Lifestyle Shop, kaviarenský kútik a wifi pripojenie na internet. V súčasnosti je v showroome a servise BMW zamestnaných 12 osôb.

debata chyba
Články podľa značiek