Honda Civic sedan absolvovala facelift

Automobilka Honda modernizovala svoj štvordverový sedan Civic a predstavila ho ako Civic sedan modelového roka 2009. Rovnakými zmenami ako konvenčný sedan prešla aj jeho ekologická verzia Hybrid. Zmeny sa týkajú predovšetkým zovňajšku a interiéru. Technika pod karosériou ostáva nezmenená.

20.08.2008 15:26
Honda Civic sedan Foto:
Predný nárazník dostal väčšie otvory pre vstup vzduchu.
debata

Honda Civic sedan modelového roka 2009 má pozmenený predný nárazník s väčšími otvormi pre prívod chladiaceho vzduchu, inak stvárnenú masku chladiča a jej tvarom prispôsobené hlavné svetlomety. Optickými retušami prešla aj zadná časť, konkrétne tvar združených svetlometov a veka batožinového priestoru. V ponuke pribudli aj nové disky kolies z ľahkých zliatin.

Interiér ostal takmer bez zmien. Palubná doska bude pre modelový rok 2009 z iných materiálov, nové bude aj čalúnenie sedadiel. V ponuke pribudol aj USB konektor na pripojenie externých prehrávačov hudby. Vozidlá s navigáciou budú vybavené pripojením Bluetooth Hands Free Link.

Na pohon modelu Civic sedan môžu slúžiť benzínové motory 1.8 i-VTEC (103 kW/140 k) a 2.0 i-VTEC (145 kW/197 k). V prípade verzie Hybrid je to benzínový štvor­valec 1.3 i-VTEC, ktorý spolu s elektromotorom dosahuje výstupný výkon 81 kW (110 k).

debata chyba
Články podľa značiek