SEAT Ibiza cestuje po Európe

Španielska automobilka sa rozhodla prezentovať svoj nový model netradičným spôsobom. Predtým, než Ibiza vstúpi do predaja, s ňou absolvujú tri kamióny štyridsaťdňové turné po Európe. A nevynechajú ani Bratislavu.

30.04.2008 11:03
SEAT "Ibiza Tour" Foto:
Presklený náves je vybavený kamerami a svetelnými efektmi.
debata

Začiatkom arpíla vypravil SEAT tri kamióny s presklenými návesmi, v ktorých sa vyníma nový hatchback. „Ibiza Tour“ navštívi 17 európskych miest a počas 40 dní dokopy prejde viac než 50 000 km.

Trasa vedie cez Barcelonu, Madrid, Lisabon, Londýn, Paríž, Ženevu, Berlín, Krakov, Rím… Súčasťou itineráru je aj Bratislava, v ktorej sa Ibiza objaví 9. a 10. mája. Trasu konvoja a miesto, kde sa momentálne nachádza, môžu priaznivci SEATu sledovať na internetovej stránke.

Ťažisko programu leží samozrejme na španielskom trhu. V krajine svojho pôvodu obehne kamión s novým modelom až 30 miest. Okrem zastávok v mestách si turné odskočilo aj na Veľkú cenu Španielska, 4. mája sa SEAT zastaví v talianskom Mugellu na pretekoch DTM a 17. až 18. mája bude prítomný na okruhu vo Valencii pri príležitosti pretekov WTCC.

debata chyba
Články podľa značiek