Nissan Navara? Japonský pikap má pred premiérou

Po novom Qashqai, novom X-Traile, modernizovanom crossovere Juke a veľkom Patrole prichádza na rad ďalšia novinka. Tentoraz ide o pikap. Pravdepodobne novú Navaru.

06.06.2014 14:00
Nissan Navara Foto:
Plachtu strhne Nissan zo svojho nového pikapu presne 11. júna. Dovtedy nebude celkom jasné, či ide o Navaru alebo väčší severoamerický Titan.
debata

Nissan síce zverejnil prvú oficiálnu snímku očakávanej novinky na Twitteri, no zámerne ju zakryl plachtou a neuviedol, o aký model pôjde. Z fotografie je však zrejmé, že sa kedná o pikap. Do úvahy tak pripadá nová Navara alebo väčší Titan. Vzhľadom na to, že snímka bola na sociálnej sieti umiestnená na globálnom účte Nissanu, to však vyzerá skôr na Navaru.

Titan je totiž výhradnou záležitosťou severoamerického trhu. Na rozlúštenie hádanky už nebude musieť dlho čakať. Premiéra je naplánovaná na 11. júna. Ak by sa potvrdil predpoklad, že pod plachtou sa skrýva menší z dvoch pikapov, ostáva otázkou už len to, či bude debutovať ako Nissan Navara, alebo ako Nissan Frontier. Na niektorých trhoch totiž japonská automobilka používa pre aj tento názov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nissan #Nissan Navara
Články podľa značiek