Fabia Combi 2015: Predsa len už v Paríži! Je to potvrdené

Pôvodne sa predpokladalo, že druhý karosársky variant novej Fabie sa ukáže až koncom roka. Lenže nakoniec je všetko inak. Škoda privezie do Paríža aj Fabiu Combi.

25.09.2014 18:30
Škoda Fabia Combi - 2015 Foto:
Predpokladá sa, že praktická verzia Fabie bude pod zadným vekom ukrývať až 530-litrový kufor, to je o 25 litrov viac ako v minulosti.
debata (3)

Svetová premiéra tretej generácie Škody Fabia prebehne už o pár dní na autosalóne v Paríži. A nielen to. Spolu s ňou sa tu predstaví aj novučičké kombi. Teda o čosi skôr, ako sa predpokladalo. V expozícii vystaví Škoda hneď tri exempláre. Zatiaľ ale o novinke automobilka nič neprezradila. Predpokladá sa však, že Fabia Combi bude mať približne o 200 litrov väčší batožinový priestor v porovnaní s hatchbackom.

Takže môžeme počítať s celkovým objemom až 530 litrov a to bude v nižšej triede nepochybne rekord. Na trh by sa malo nové kombi dostať ešte do konca tohto roka. Spolu s ním predstaví Škoda vo svojom parížskom stánku aj Rapid Spaceback Monte Carlo, Yeti Monte Carlo, Citigo Monte Carlo, Octaviu Scout a Superb Laurin&Klement. Premiéra všetkých noviniek sa uskutoční presne 2. októbra.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Škoda #Škoda Fabia #autosalón Paríž 2014 #Škoda Fabia Combi
Články podľa značiek