Škoda Superb 2015: Nafotená s minimálnou kamuflážou

Server Worldcarfans priniesol doteraz najvernejšie snímky horúcej mladoboleslavskej novinky. Tá prišla o väčšinu kamufláže, takže by stačilo už len pár retuší a máme tu sériovú podobu Superbu.

18.12.2014 16:00
Škoda Superb - 2015 Foto:
Prototyp Superbu s ľahkou kamuflážou odhaľuje z dizajnu oveľa viac než maskované exempláre, ktoré nedávno ukázala Škoda novinárom v Španielsku.
debata (9)

Premiéra tretej generácie Superbu je na spadnutie. Definitívne odhalená bude v polovici februára, no testovacie prototypy, ktoré sa pohybujú na bežných cestách, už nemajú šancu uniknúť pred objektívmi zvedavcov. A zdá sa, že to s utajovaním vzdáva aj samotná automobilka. Na rozdiel od dokonale maskovaných exemplárov, ktoré ukázala novinárom nedávno v Španielsku, nám fotografie serveru Worldcarfans ukazujú nový Superb len s naozaj miernou kamuflážou.

Dvojité zadné veko Twindoor už v novom Superbe... Foto: Worldcarfans
Škoda Superb - 2015 Dvojité zadné veko Twindoor už v novom Superbe nenájdeme. Obrovské piate dvere budú však ovládať elektromotory.

Čiastočne prekryté sú reflektory, svetlá aj prelisy na kapote či na bočných partiách. Čierna nálepka sa zas snaží utajiť skutočný profil okien a stĺpika. Napriek tomu už netreba veľa predstavivosti na to, aby ste zo snímok vyčítali prakticky konečnú podobu vlajkovej lode z Mladej Boleslavi. Zvlášť, ak si ich spojíme s nedávnou oficiálnou ilustráciou. Dodajme ešte, že Superb ukáže Škoda na veľkolepej prezentácii v Prahe v polovici februára. Nasledovať bude svetová premiéra začiatkom marca v Ženeve a štart predaja v lete.

Škoda Superb - 2015
Škoda Superb - 2015
+3Škoda Superb - 2015

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Škoda #Škoda Superb #Škoda-Auto
Články podľa značiek