Jeep predstavil extra účinné stierače. Okno je čisté po jednom zotretí

Účinnejší systém čistenia skla využíva menej kvapaliny do ostrekovačov a nerozmazáva špinu po skle.

11.08.2022 10:00
Jeep stierače Foto:
Nové vysokoúčinné stierače od Jeep Performance Parts.
debata (2)

Majitelia áut Jeep Wrangler a Jeep Gladiator môžu získať aj na drsných zablatených cestách prakticky okamžite jasný výhľad cez čelné okno vďaka novým vysokovýkonným stieračov od Jeep Performance Parts (JPP), súčasti spoločnosti Mopar. Nové stierače vyčistia čelné sklo nielen rýchlo, ale aj s menším množstvom kvapaliny do ostrekovačov.

Nové vysokoúčinné stierače od Jeep Performance...
Nové vysokoúčinné stierače od Jeep Performance...
+2Nové vysokoúčinné stierače od Jeep Performance...

Kľúčovým prvkom nových výkonných stieračov JPP je 12 laserom vyrezaných trysiek na každej stieracej lište, ktoré uvoľňujú kvapalinu ostrekovačov po celej jej dĺžke a ako sa stierač pohybuje aj rovnomerne po celom skle. Nečistoty tak dokážu efektívne odstrániť už po prvom zotretí. Je to drobné vylepšenie, ale podľa predstaviteľov Moparu mimoriadne účinné. Niekedy evidentne jednoduchý dobrý nápad môže nahradiť roky ultradrahého hi-tech vývoja.

„Naše inovatívne stierače rýchlo obnovia viditeľnosť pri zdolávaní aj tých najnáročnejších ciest tým, že držia kvapalinu ostrekovača presne tam, kam patrí – priamo na skle,“ povedal Mark Bosanac, starší viceprezident pre servis, náhradné diely a starostlivosť o zákazníkov v Mopar North America. „Ich mimoriadne výkonné lišty sú ideálne nielen pre jazdu v teréne ale aj na bežných cestách,“ doplnil.

Súprava výkonných stieračov JPP sa už predáva v USA a Kanade a čoskoro dorazí aj do Európy. Je vhodná pre Jeep Wrangler a Jeep Gladiator, modelové roky 2018 a novšie. Súprava obsahuje ramená, stieraciu lištu a hadičky potrebné na počiatočnú inštaláciu, ako aj jednu sadu náhradných líšt. Ich odporúčaná maloobchodná cena je 140 dolárov, v prepočte približne 135 eur.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Stierače #Mopar #laserové stierače #Jeep Performance Parts
Články podľa značiek