Honda chystá ďalšie SUV. Ukáže ho v Šanghaji

V Číne predstaví Honda koncept SUV, ktoré by mohlo stáť medzi súčasným modelom CR-V a americkou Hondou Pilot. Určené však bude pravdepodobne len pre čínsky trh.

12.04.2015 07:00
Honda Concept SUV - Šanghaj Foto:
Čínska štúdia Hondy má typickú prednú masku Flying H a klesajúcu líniu strechy. Počet dverí z jedinej zverejnenej skice odhadnúť zatiaľ nejde.
debata

Honda oznámila, že pre čínsky autosalón v Šanhghaji má pripravený koncept SUV. Vyvinula ho v spolupráci so svojimi čínskymi partnermi Guangqi Honda Automobile a Dongfeng Honda Automobile. Aj preto možno usudzovať, že ak koncept dozrie do série, určený bude pre tamojší trh. Okrem jedinej oficiálnej skice však Honda neprezradila žiadne bližšie informácie.

Vyzerá to však na športovo ladené SUV-kupé, ktoré by mohlo stáť veľkosťou medzi súčasným CR-V a veľkým americkým SUV Pilot. Štúdia má typickú masku „Flying H“ a klesajúcu líniu strechy. Keďže však zo skice nie je možné celkom jasne odhadnúť rozmery, možno sa z čínskeho konceptu vyvinie aj čosi celkom iné, napríklad crosover medzi novou HR-V a CR-V. Na odpoveď si budeme musieť počkať do 20. apríla, keď otvorí čínsky autosalón svoje brány.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Honda #Concept #koncept #autosalón Šanghaj 2015
Články podľa značiek