V Trnave stavajú novú cyklocestu. S obmedzeniami v doprave rátajte do septembra

Cyklochodník sa bude stavať na Ulici Jána Bottu, počas práca budú postupne v troch úsekoch zužované jazdné pruhy.

14.03.2024 20:00
bottova 2 Foto:
Nový cyklochodík vzniká v Trnave na Ulici Jána Bottu.
debata

Od pondelka 11. marca 2024 treba v Trnave na Ulici Jána Bottu rátať s dočasnými zmenami organizácie dopravy, ktoré potrvajú až do konca septembra. Dopravné obmedzenia súvisia s výstavbou novej cyklocesty, ktorá bude rozdelená do troch etáp. Mesto o tom informuje na svojom webe.

Prvá etapa začala v pondelok 11. marca a potrvá do konca apríla. Počas stavebných prác bude nutná čiastočná uzávera miestnej cesty a chodníka na Ulici J. Bottu v úseku od Ulice Bedřicha Smetanu po Ulicu Andreja Sládkoviča (po kruhový objazd). V danom úseku bude cesta prejazdná, jazdné pruhy však budú zúžené dočasným dopravným značením. Obchádzková trasa nie je potrebná.

V súvislosti s realizáciou cyklochodníka na J. Bottu sú plánované aj ďalšie dve etapy, počas ktorých bude nutné zúženie jazdných pruhov dočasným dopravným značením. Druhá etapa odštrtuje začiatkom mája a potrvá dva mesiace. Práce počas nej budú prebiehať na ulici Jána Bottu v úseku od ul. Andreja Sládkoviča po ul. Študentská. Záverečná etapa začne v júli a skonči 30. septembra. V nej sa bude pracovať na ulici Jána Bottu v úseku od ul. Študentská po ul. Terézie Vansovej.

debata chyba
Viac na túto tému: #Trnava #cyklochodník #cyklocesta #výstavba cyklocesty
Články podľa značiek