Pripravte sa na komplikácie na D1! Cestári od dnes opäť začínajú pracovať pri Triblavine

Obmedzenie sa týka obdobia od štvrtku 18. februára 2021 od šiestej ráno, smeru Senec - Bratislava od deviatej hodiny ráno a bude trvať až do utorku 23. februára.

18.02.2021 08:00
triblavina Foto:
Motoristi musia rátať s niekoľkodňovým zúžením jazdných pruhov pri Triblavine.
debata (1)

Vodiči budú musieť od dnes na niekoľko dní rátať s uzáverou pravého jazdného pásu diaľnice D1 v smere z Bratislavy do Trnavy pri Triblavine. NDS úplne uzavrie pravý jazdný pás diaľnice D1 (smer Trnava) pri Triblavine v kilometri 15,160 – 15,460. Dôvodom sú prípravné práce na výstavbe mosta D1/D4 v križovatke Ivanka, sever. Ide o pokračovanie prác, ktoré v tomto úseku už dočasne obmedzili na pár dní dopravu na prelome januára a februára.

Konkrétne to znamená, že doprava bude presmerovaná z pravého do ľavého jazdného pásu (smer Bratislava). Práce na presmerovaní dopravy začali dnes (vo štvrtok 18. februára) o šiestej hodine ráno, v smere Senec – Bratislava o deviatej ráno. Od štvrtej hodiny popoludní bude doprava vedená už iba v ľavom jazdnom páse v režime 2 + 2 až do 23. februára, kedy ju cestári obnovia opäť v režime 3 + 3.

„Dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením,“ uviedla v tejto súvislosti hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková a doplnila, že vodiči by pri prejazde uvedenými úsekmi mali zvýšiť svoju pozornosť a dodržiavať dopravné značenie, vrátane obmedzenia rýchlosti.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #NDS #Národná diaľničná spoločnosť #Triblavina #križovatka Ivanka - sever #práce na ceste
Články podľa značiek