Ford má zmysel pre humor. Ranger 'okorenil' príšerami

Premiéra americkej verzie pikapu Ranger priniesla aj jedno prekvapenie. So samotným autom však nesúvisí. Marketing Fordu sa totiž pohral s prezentačnými fotografiami a zakomponoval do nich čosi, čo si najprv nikto nevšimol.

24.01.2018 19:00
debata
Na snímke z lesa odhalíte pri pozornom pohľade... Foto: Ford
Ford Ranger - 2018 Na snímke z lesa odhalíte pri pozornom pohľade legendárneho Bigfoota, teda lesného netvora, ktorý je akýmsi americkým Yetim.

Hlavnou hviezdou Fordu na autosalóne v Detroite je nepochybne legendárna verzia Mustangu Bullitt. No v jeho expozícii ste mohli nájsť aj americkú verziu pikapu Ranger, ktorá slávi návrat po dlhých šiestich rokoch. A od toho európskeho sa výrazne líši. Stojí totiž na platforme T6 a prináša napríklad aj novučičký benzínový 4-valec 2,3 EcoBoost, spojený s 10-stupňovou automatickou prevodovkou! K nám sa nedostane, takže bližší popis nemá príliš význam. Venovať sa Rangeru však môžeme z celkom iného dôvodu.

Fotografia pikapu pri jazere zas skrýva... Foto: Ford
Ford Ranger - 2018 Fotografia pikapu pri jazere zas skrýva lochnesskú príšeru. Zakomponovaná je tak nenápadne, že bez sústredenia ju prehliadnete.

Ford sa totiž pri jeho prezentácii postaral o malé prekvapenie. Oficiálne snímky „okorenil“ čímsi, čo si najprv nikto nevšimol. Ranger sa tu objavuje v lese a tiež pri jazere. Napokon, kde inde by sa mu páčilo viac. Lenže snímky obsahujú malé tajomstvá, za ktorými stojí invenčný marketing automobilky. A skryl ich tak dobre, že naň musel po čase upozorniť sám šéf komunikačného oddelenia. Pozorný pohľad totiž odhalí na jednej snímke legendárneho Bigfoota, čiže americkú obdobu Yetiho, a na druhej lochnesskú príšeru.

Je to milé. Napokon, Ford musel pritiahnuť pozornosť k novému pikapu inak než konkrétnymi informáciami o produkte. Tých je totiž zatiaľ pramálo, keďže automobilka spustí predaj na domácej pôde až začiatkom budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ford #lochneska #Ford Ranger #Bigfoot
Články podľa značiek