Video: Opitú vodičku museli policajti spacifikovať

Nabúrala, takmer zrazila dve osoby a odmietala vystúpiť z auta. Opitú vodičku museli policajti spacifikovať Žena odmietala opustiť vozidlo a držala sa pevne volantu. Policajti ju museli vytiahnuť za pomoci donucovacích prostriedkov a spacifikovať.

20.05.2021 15:26
debata (1)
VIDEO: Pozrite si, ako opitá vodička nezastavila policajtom a tí následne rozkrikujúcu ženu museli spacifikovať
Video

Incident sa stal v hlavnom meste Českej republiky v pondelok 17 mája 2021 . Kriminalista prvého oddelenia Prahy III sa vracal so svojou rodinou z centra mesta domov. Všimol si však čierny Superb, ktorý sa im tlačil na zadnú časť vozidla. Vodička vošla do tunela v protismere a v neprehľadnom úseku ich predbehla. Následne nedobrzdila a nabúral do vozidla stojaceho na červenú. „Kriminalista sa predpísaným spôsobom preukázal, že je policajt a vyzval ju, aby ostala na mieste do príjazdu policajnej hliadky,“ uvádza polícia Českej republiky v tlačovej správe. Vodička sa však snažila z miesta nehody ujsť. „Nevadilo jej ani to, že pred jej vozidlom stoja dve osoby, ktoré takmer zrazila,“ dodáva polícia.

Kriminalista zavolal na linku 158, kde operátorovi oznámil že prenasleduje opitú vodičku, ktorá ušla z miesta nehody. Do prenasledovania sa zapojilo viacero hliadok v teréne. Nakoľko žena odmietala opustiť vozidlo, policajti ju museli spacifikovať. Test na alkohol jej vyšiel s pozitívnou hodnotou 2,6 promile alkoholu v dychu.

Tridsaťročná žena bola prevezená na policajnú stanicu. Aktuálne je podozrivá zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo jej hrozí trest až jeden rok za mrežami.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #vodičský preukaz #alkohol za volantom
Články podľa značiek