V Bratislave opäť opravujú Račiansku ulicu. S obmedzeniami treba rátať do augusta

V rámci prvej etapy sa bude pracovať v úseku od železničnej stanice Vinohrady po Pioniersku ulicu. Obmedzenie bude trvať približne do júna.

19.03.2024 18:00
SR Račianske mýto rekonštrukcia čiastočná BAX Foto:
Na Račianskej ulici v Bratislave treba rátať s obmedzeniami, ktoré potrvajú niekoľko mesiacov.
debata (5)

Bratislavská polícia upozorňuje vodičov, že od utorka (19. 3.) rána bude obmedzená premávka v Bratislave na Račianskej ulici v úseku od železničnej stanice Vinohrady po Legerského ulicu obojsmerne. Dôvodom je modernizácia vozovky. Stavebné práce budú trvať približne do augusta. Rozdelené budú do etáp. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Práce sa začali dnes (v utorok 18. marca) ráno. Naplánovaná je výmena podložia a spevnenie asfaltového koberca. V rámci prvej etapy sa budú práce sústrediť na úsek od železničnej stanice Vinohrady po Pioniersku ulicu. Obmedzenie bude trvať približne do júna.

Druhá etapa do augusta sa bude týkať úseku od Pionierskej ulice po Legerského ulicu. „Výmena povrchu vozovky v križovatke Pionierska – Račianska bude prebiehať počas letných prázdnin. Žiadame vodičov o trpezlivosť a aby v rámci možností využili alternatívne trasy,“ uviedli policajti.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #dopravné obmedzenia #oprava cesty #oprava Račianskej ulice #obmedzenia v Bratislave
Články podľa značiek