ID.Buzz: Pozrite si skvelú prestavbu na kempovacie auto

Kempovacia úprava modelu ID.Buzz má výsuvnú strechu, otočné sedadlá, kuchynský modul a aj špeciálnu rozkladaciu pohovku.

09.01.2024 10:00
Volkswagen ID.Buzz Outbase (2024) Foto:
ID.Buzz Outbase má aj výsuvnú strechu, spať sa dá hore a aj dolu.
debata (2)

Elektrický ID.Buzz má skvelý retro-dizajn, ponúka obrovský vnútorný priestor, má dobrý dojazd a rozumnú spotrebu. Jedna vec mu však chýbala – možnosť využiť prekvapivo veľký priestor na úpravu, ktorá by z neho spravila kempovacie auto. Volkswagen, aj keď má s takýmito prestavbami bohaté skúsenosti, s tým trochu váha, no zastúpila ho holandská spoločnosť Outbase -a podľa nás veľmi dobre. koniec-koncov, posúďte sami na základe fotografií.

Volkswagen ID.Buzz Outbase (2024)
Volkswagen ID.Buzz Outbase (2024)
+13Volkswagen ID.Buzz Outbase (2024)

Spoločnosť špeciálne pre ID.Buzz v spolupráci so špecializovanými partnermi na mieru vyvinula rozkladaciu pohovku (rozložiteľnú jedným kliknutím), otočné predné sedadlá, výsuvnú markízu a zdvíhaciu strechu s možnosťou spania v hornej časti. Pri prestavbe boli navyše použité udržateľné a ekologické materiály ako korok, ovčia vlna, vlnená plsť, konope, recyklované PET fľaše, organická bavlna a recyklované textilné vlákna.

VW ID-Buzz Pro (2023) Čítajte viac Test: VW ID. Buzz Pro - takmer dokonalý rodinný van. Až na cenu

Za zmienku stojí aj výsuvný kuchynský ostrov, vďaka čomu možno variť nielen vo vnútri auta, ale aj vonku. Úložné priestory sa nachádzajú v podlahe, pod rozkladacou pohovkou, pod prednými sedadlami a v bočných stenách auta. Vzadu je dosť miesta na kompletné kempovacie vybavenie. Úprava je určená pre štyroch ľudí, respektíve s menšími deťmi sa vyspia aj šiesti.

Test: Dacia Jogger v kempovacej úprave má posteľ a aj stan. Sú praktické?

O prestavbu je pomerne veľký záujem, takže dodacie lehoty sa upresňujú pri objednávke. základne cena za kompletnú prestavbu je 25 690 eur, čo nie je málo, samozrejmosťou sú aj doplnkové individuálne úpravy. Outbase dodáva kompletne upravené nové áut, no na prestavbu možno doviezť aj vlastný už kúpený ID.Buzz.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ID.Buzz #prestavba na kempovacie auto #úprava auta
Články podľa značiek