Toto sú nové zábery z tunela Višňové. Pozrite si, ako to vyzerá na stavbe

Tunel Višňové je momentálne strategickou a najdôležitejšou stavbou, spojenou s dokončením diaľnice D1. Bez neho sa motoristi nevyhnú Strečnu, Žilina sa nedočká efektívneho a fungujúceho obchvatu mesta a ľudia budú aj naďalej stáť v nekonečných kolónach, ktoré sa pod Strečnom objavujú so železnou pravidelnosťou.

05.05.2022 20:00
debata (1)
VIDEO: Pozrite si video Národnej diaľničnej spoločnosti z tunela Višňové.
Video

Úsek diaľnice D1 Lietavská Lúčka – Dubná Skala vrátane tunela Višňové začína v križovatke Lietavská Lúčka, kde trasa úseku nadväzuje priamo na predchádzajúci úsek diaľnice D1 Hričovské Podhradie – Lietavská Lúčka. Križovatka pomocou plánovaného privádzača umožní prepojenie diaľnice D1 s mestom Žilina a cestou I/64. Za križovatkou trasa diaľnice postupuje smerom na východ, pretína katastre obcí Porúbka, Rosina, Višňové až splynie s tunelom Višňové. Tunel prechádza popod vrch Hoblík a po viac ako siedmych kilometroch vyúsťuje v križovatke Dubná Skala a napojí sa na ďalšie pokračovanie D1.

Stavba D1 Lietavská Lúčka – Višňové – Dubná Skala Čítajte viac Kontrola odhalila problémy v tuneli Višňovom, hrozí predĺženie dostavby úseku D1. Doležal prezradil nový termín
1 debata chyba
Viac na túto tému: #diaľnice #NDS #výstavba diaľnic #tunel Višňové #stavba tunelu Višňové
Články podľa značiek