Do Šamorína prichádzajú Hells Angels. Pred zrazom varuje aj americká ambasáda

Svetový zraz Hells Angels sa v Šamoríne uskutoční v rovnakom čase, ako športové podujatie Spartan Race. Policajti sľubujú, že to zvládnu.

01.06.2023 20:00
hells angels 1 Foto:
Celosvetový zraz Hells Angels pod názvom Hells Angels Motorcycle Club World Run sa bude konať cez víkend v Šamoríne.
debata (1)

V tomto čase už prichádzajú do Šamorína a Bratislavy prví príslušníci motocyklového gangu Hells Angels. Ich celosvetový zraz (Hells Angels Motorcycle Club World Run) by mal vyvrcholiť cez víkend. Americká ambasáda v oficiálnom varovaní odhaduje, že ich budú rádovo tisícky.

Upozorňuje, že Hells Angels sú „organizáciou, ktorej členovia využívajú svoj klub na trestnú činnosť, zahŕňajúcu násilnú trestnú činnosť, obchodovanie so zbraňami a s drogami“, pričom dodáva že predchádzajúce stretnutia sprevádzali násilné potýčky a odporúča svojim pracovníkom vyhnúť sa všetkým lokalitám, kde sa budú Hells Angels pohybovať.

Konkrétne upozorňujú na hotel Tatra v Bratislave a hotela Kormorán v Šamoríne. Taktiež sa majú vyhnúť podnikom Saloon HDB, Golden Life Nightclub a Royal Nightclub. Komplikáciou je, že v rovnakom čase a takmer na rovnakom mieste – v šamorínskom športovom centre X-bionic – sa uskutoční veľké športové podujatie Spartan Race.

Policajti však sľubujú, že to zvládnu. „Ubezpečujeme občanov a návštevníkov, že polícia aj v spolupráci s vedením mesta a ďalšími zainteresovanými stranami pristupuje k tomu zodpovedne,“ povedala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartan Race #Hells Angels #X-bionic #Hells Angels Motorcycle Club World Run
Články podľa značiek