Rýchlostnú cestu R1 pri Banskej Bystrici čiastočne uzavreli. Až do 17. septembra

Dôvodom je oprava vozovky a výmena mostných záverov na moste. Doprava bude vedená vo zvyšných jazdných pruhoch.

10.07.2023 20:00
oprava dialnice D2 Foto:
Oprava rýchlostnej cesty R1 pri Banskej Bystrici potrvá až do polovice septembra. (ilustračné foto)
debata (1)

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) na svojom webe upozorňuje na čiastočnú uzáveru rýchlostnej cesty R1 v Banskej Bystrici. Dôvodom je oprava vozovky a výmena mostných záverov na moste v kilometri 163,380–163,790 v pravom jazdnom páse a v kilometri 163,680 – 163,855 v ľavom jazdnom páse.

Oprava začala v nedeľu 9.7.2023 a potrvá až do nedele 17. septembra. Doprava bude vedená vo voľných jazdných pruhoch toho istého jazdného pásu podľa postupu prác.

Práce budú prebiehať v troch etapách:

1. etapa: Oprava vozovky vo vnútorných jazdných pruhoch v oboch jazdných smeroch (smer do Zvolena aj smer do Ružomberka/Brezna)

2.etapa: Oprava vozovky vo vonkajších jazdných pruhoch a výmena mostných záverov vo vonkajších jazdných pruhoch v oboch jazdných smeroch (smer do Zvolena aj smer do Ružomberka/Brezna

3. etapa: Výmena mostných záverov vo vnútorných jazdných pruhoch v oboch jazdných smeroch (smer do Zvolena aj smer do Ružomberka/Brezna)

NDS v tejto súvislosti apeluje na motoristov, aby kvôli vlastnej bezpečnosti a bezpečnosti pracovníkov dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, predovšetkým aby rešpektovanie rýchlostné limity.

Vodič BMW na diaľnici D1 zdemoloval všetko čo mohol
Video
1 debata chyba
Viac na túto tému: #NDS #Banská Bystrica #Národná diaľničná spoločnosť #oprava mostu #rýchlostná cesta R1
Články podľa značiek