Tento motorkár jazdil v obci takmer stovkou. A ešte k tomu nafúkal

Dopravní policajti prekvapili 30-ročného vodiča motocyklu. Počas víkendu dojazdil a skončil bez vodičského preukazu.

08.08.2023 20:45
debata (4)
Polícia dôrazne apeluje na všetkých vodičov,... Foto: Polícia Slovenskej republiky
Opitý motorkár Polícia dôrazne apeluje na všetkých vodičov, aby alkohol za volantom nebrali na ľahkú váhu. Nie ako tento30-ročný motocyklista zo Serede.

Trnavskí dopraváci ho namerali v centre obce Koplotovce. Policajný radar krátko po 14.00 h zachytil rýchlosť 94 km/h. Okrem toho prekvapil motorkár aj druhý krát, a to pri dychovej skúške. Policajti mu pri kontrole namerali 0,45 mg/l alkoholu v dychu, čo je takmer jedno promile.

Dolný Kubín - nehoda kamióna Čítajte viac Prevrátený kamión skončil v rieke Orava

Sereďanovi zadržala hliadka na mieste vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázala. Priestupky v doprave policajti spísali a vodiča budú ďalej riešiť v správnom konaní. Za rýchlu jazdu a alkohol mu môže hroziť pokuta až do výšky 800 eur a zákaz viesť motorové vozidlá až do 3 rokov.

Mestská polícia, vozidlo, polícia Čítajte viac VIDEO: 31-ročný vodič zbesilou jazdou ohrozoval Martinčanov, zastavila ho až porucha

Policajná hliadka v tomto prípade stihla zasiahnuť a motocyklistu, ktorý bol rizikom nielen pre seba ale aj okolie, z cesty odstavila. Dôrazne však apeluje na všetkých vodičov, aby alkohol za volantom nebrali na ľahkú váhu a za volant auta či motorky nesadali.

ZDROJ: Polícia Slovenskej republiky

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #alkohol za volantom #motocyklista
Články podľa značiek