Michael Jackson po sebe zanechal flotilu áut

Celý svet dnes obletela smutná spáva, že nás opustil "kráľ popu". Tento typ správ na náš portál rozhodne nepatrí, no zosnulý Michael Jackson po sebe zanechal celkom slušnú zbierku áut. Väčšinou sú to úplné originály, ktoré rozhodne stoja za zmienku.

26.06.2009 18:25
Michael Jackson Foto:
Michael Jackson vlastnil minimálne štyri limuzíny.
debata

V garáži Michaela Jacksona by ste našli niekoľko veľmi kurióznych vozidiel, ale poďme sa venovať tým, ktoré boli použiteľné v cestnej premávke, a ktoré táto megahviezda populárnej hudby aj používala.

Rolls Royce Silver Seraph Foto: worldcarfans.com
Rolls Royce Silver Seraph Rolls Royce Silver Seraph

Michael Jackson vlastnil minimálne štyri limuzíny. Ako prvú spomenieme Rolls Royce Silver Seraph z roku 1999. Dalo by sa povedať, že interiér tejto limuzíny je „trochu nezvyčajný“. Legendárny spevák si ho totiž navrhol osobne, čo by mohlo vysvetľovať použitie 24-karátového zlata. Inšpiráciou mu bol údajne zámok vo Versailles.

Rolls Royce Silver Spur Foto: worldcarfans.com
Rolls Royce Silver Spur Rolls Royce Silver Spur

Ďalšou limuzínou je čierny Rolls Royce Silver Spur z roku 1990. Jeho interiér je čalúnený bielou kožou a výhľad cez čierne okná zahaľujú biele závesy. Vo vnútri nechýba ani plne zariadený bar.

Lincoln Town Car Foto: worldcarfans.com
Lincoln Town Car Lincoln Town Car

Tretia limuzína je americkej produkcie. Ide o biely Lincoln Town Car z roku 1988. Jeho interiér je zariadený relatívne obyčajne. Sedadlá sú čalúnené sivou kožou.

Cadillac Fleetwood Foto: worldcarfans.com
Cadillac Fleetwood Cadillac Fleetwood

Štvrtou limuzínou je Cadillac Fleetwood z roku 1954. Ide o to isté auto, ktoré účinkovalo vo filme „Driving Miss Daisy“. Je otázne, čo sa stane s týmito autami, ale aj s ostatným majetkom tohto umelca, po jeho smrti. Tieto limuzíny by sa však čoskoro mohli objaviť na nejakej aukcii, alebo v niektorom z múzeí.

debata chyba
Články podľa značiek