Renault vyvinul lak na nechty! Ženy zbaví stresu pri parkovaní

Francúzom kreativita nikdy nechýbala. Ani Renaultu, ktorý teraz prichádza s veľmi atypickou ponukou. Je určená ženskému publiku, presnejšie majiteľkám mestského Twinga. S autami ale veľa spoločného nemá. I keď trošku predsa len áno.

19.06.2017 19:00
Renault - lak na nechty Foto:
Nový lak na nechty, ktorý sa dá použiť aj na reparáciu poškodenia karosérie bude Renault ponúkať v štyroch farbách – žltej, červenej, čiernej a belasej.
debata

Parkovacie manévre sú pre nežné pohlavie často traumou. A keď sa nedarí, môže dôjsť aj ku kontaktu s iným vozidlom. Na karosérii tak ostanú jasné stopy. Teraz ale Renault prichádza s originálnym nápadom. Majiteľkám svojho hravého mestského Twinga ponúkne lak na nechty. Čo to má spoločné?

Zloženie a sfarbenie laku umožňuje zatrieť... Foto: Renault
Renault - lak na nechty Zloženie a sfarbenie laku umožňuje zatrieť prípadné povrchové škrabance.

Laky, ktoré vyvinul Renault spolu s kozmetickou spoločnosťou De Blangy, majú dokonale presné odtiene z farebnej škály Twinga. Môžete ich potom použiť dvoma spôsobmi. Ten prvý je klasický – jednoducho si ním nežné polovičky nalakujú nechty a budú ladiť so svojim štvorkolesovým miláčikom. A ten druhý zas umožni zatrieť škrabance na karosérii – elegantné a takmer neviditeľné riešenie pri nepodarenom parkovaní.

A nebude to ani drahé. Jedno balenie lakov, dodávané v žltej, červenej, čiernej alebo belasej farbe, vyjde nešikovné šoférky na prijateľných 8,90 eura. A to je určite lacnejšie, ako práca v lakovni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Renault #lak na nechty #Renault Twingo
Články podľa značiek