Truck Hotel: V Actrose pre surferov môžeš bývať aj ty

Daniela a Eduardo sú vášniví surferi. O zážitky sa však chcú deliť s inými milovníkmi vĺn. A tak si na základoch Mercedesu-Benz Actros postavili jedinečný pojazdný hotel. Má až dve poschodia a päť spální.

30.05.2018 16:00
debata
Základom hotelu pre surferov je známy... Foto: Truck Surf Hotel
Mercedes-Benz Actros - Truck Surf Hotel Základom hotelu pre surferov je známy Mercedes-Benz Actros. Špeciálna nadstavba umožňuje vytvoriť dvojpodlažný karavan s piatimi spálňami a všetkým potrebným.

Existuje množstvo luxusných karavanov vytvorených na platforme nákladných áut. Truck Surf Hotel je však predsa len iný. Je určený milovníkom surfovania a má terasu, kuchynku, štyri malé spálne, jednu väčšiu s manželskou posteľou a spoločenskú miestnosť. Ako sa to môže zmestiť na podvozok Mercedesu-Actros? Jednoducho. Výsuvná časť nadstavby dokáže vyčarovať za pár minút druhé podlažie. Autormi projektu sú Daniela Carneiro a Eduardo Ribeiro. Vášniví milovníci surfovacej dosky a vyznávači slobodného štýlu života.

Za sebou majú dlhoročné skúsenosti s využívaním služieb v hoteloch po celom svete či s požičiavaním karavanov. Ani jedno im však celkom nevyhovovalo. A tak sa rozhodli pre vlastný projekt. Hotel si postavili sami, a to na kolesách. Truck Surf Hotel nie je ani tak o komforte ako o tom, aby dokázal surferom poskytnúť to najdôležitejšie a najmä aby ich vedel dopraviť na miesta, kde sú ideálne podmienky pre tento šport. Ak nejdú vlny za karavanom, ide karavan za vlnami.

Interiér je jednoduchý. Ale má spoločenskú... Foto: Truck Surf Hotel
Mercedes-Benz Actros - Truck Surf Hotel Interiér je jednoduchý. Ale má spoločenskú miestnosť, kúpeľňu aj kuchynku. Ubytovaní majú zabezpečené raňajky a najmä vlny vhodné na surfovanie.

Objednať si ho môžete aj vy. Daniela s Eduardom poskytujú týždenné ubytovanie na pobreží Portugalska medzi mestami Sines a Lagos. A to od júna do októbra. V zimných mesiacoch sa presúvajú do Maroka, kde hostia surfujú medzi Agadirom a Essaouriou. Za takýto zájazd s raňajkami, ale aj surferským vybavením zaplatíte 500 eur. Kým Daniela, vyštudovaná inžinierka, má funkciu sprievodkyne, Eduardo, ocenený surfer, je inštruktorom tohto športu.

Dlhé roky cestujeme po Európe a Afrike v karavanoch, skúmame rôzne kultúry, nachádzame nové surferské destinácie, spoznávame nových priateľov a žijeme slobodne. Chceli sme vytvoriť niečo, kde sa budeme môcť o toto všetko podeliť s inými ľuďmi. Ponúkame flexibilitu a komfort spojený so zážitkami,“ povedali Daniela a Eduardo na konto svojho projektu. Samozrejme, je to aj o peniazoch, ktoré za ubytovanie a služby získajú. O zákazníkov núdzu rozhodne nemajú.
Mercedes-Benz Actros - Truck Surf Hotel
Mercedes-Benz Actros - Truck Surf Hotel
+11Mercedes-Benz Actros - Truck Surf Hotel

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hotel #Mercedes-Benz #Actros #surfovanie
Články podľa značiek