Škoda otvorila najväčší showroom na svete. Nie je v Česku ani v Číne

Až 1 200 štvorcových metrov má nová predajňa Škody. Žiadna iná nie je väčšia. Paradoxom je, že tento luxus nemieri k českým ani čínskym zákazníkom.

29.03.2021 12:00
debata (1)
Škode sa v emirátoch darí, vlani zvýšila na... Foto: Škoda-Auto
Škoda - najväčší showroom Dubaj Škode sa v emirátoch darí, vlani zvýšila na tomto perspektívnom trhu registrácie až o 35 %.

Škoda zverejnila strategický plán Nex Level Skoda. A jeho súčasťou je okrem masívnej elektrifikácie aj internacionali­zácia. Automobilka sa chce teda viac presadiť na nových a mladých trhoch. Jedným z nich je aj ten v Spojených arabských emirátoch. Škoda tu pôsobí od roku 2010 prostred­níctvom zastúpenia spoločnosťou Ali & Sons a má tu dve predajne. Jednu Abú Zabí a jednu v Al Ain. A vlastne už aj tretiu.

Nový showroom v Dubaji má  1 200 štvorcových... Foto: Škoda-Auto
Škoda - najväčší showroom Dubaj Nový showroom v Dubaji má 1 200 štvorcových metrov, na ktoré sa zmestí 40 áut.
V Dubaji totiž otvorila nový showroom. Nie je hocaký. Ide o najväčšiu predajňu Škody na svete. Predajná plocha má až 1 200 štvorcových metrov. Zmestí sa sem až 40 vystavených vozidiel. To je dosť aj na dubajské pomery. Automobilka ponúka v emirátoch šesť modelových radov. Najnovším je Octavia, ktorá vstúpila na trh v tomto roku. Vlani pribudli Scala a Kamiq. A potom je tu klasika v podobe Karoqu, Kodiaqu a Superbu. Škode sa v emirátoch darí, vlani zvýšila na tomto perspektívnom trhu registrácie až o 35 %. „Jedným z hlavných prvkov programu budúcnosti Next Level je dôsledná podpora internacionalizácie našej automobilky. Cielene vstupujeme na nové trhy, aby sme mohli aj naďalej ziskovo rásť. S rozširovaním prítomnosti v Spojených arabských emirátoch upevňujeme a posilňujeme našu pozíciu,“ komentoval otvorenie novej predajne Martin Jahn, člen predstavenstva automobilky za oblasť predaja a marketingu.
Škoda - najväčší showroom Dubaj
Škoda - najväčší showroom Dubaj
+1Škoda - najväčší showroom Dubaj

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Škoda #Dubaj #Škoda-Auto
Články podľa značiek