TrueCam: Nová autokamera stráži auto na parkovisku a upozorní aj na radary

Autokamera TrueCam H25 GPS 4K s funkciou ParkShield má pravidelne aktualizovanú databázu európskych radarov.

13.05.2022 12:00
True Cam 1 Foto:
TrueCam H25 GPS 4K má dobrú kvalitu videa aj v zhoršených svetelných podmienkach.
debata

Zábery z dennej aj nočnej jazdy urobené pomocou autokamery TrueCam H25 GPS 4K zaznamenajú vďaka technológii TrueVision aj tie najmenšie detaily, ako napríklad ŠPZ, dopravné značky či tváre. Umožňuje to aj automatické prispôsobeniu jasu, podsvietený CMOS senzor a objektív so svetelnosťou f1,8.

Ďalšou praktickou funkciou je ParkShield. K jej aktivácii dochádza ihneď po zaparkovaní, zaisťuje, že aj menší otras či pohyb spustí nahrávanie a prípadný incident zaznamená, samozrejme, ak sa odohral v jej zornom poli. Zhotovené záznamy si možno jednoducho stiahnuť do počítača vďaka špeciálnej aplikácii, v ktorých vidíte aj všetky informácie o jazde vrátane trasy, rýchlosti a dáz z G-senzoru.

TrueCam H25 GPS 4K dokáže upozorniť počas jazdy... Foto: TrueCam
truecam TrueCam H25 GPS 4K dokáže upozorniť počas jazdy aj na radary.

Zaujímavú pridanú hodnotu predstavuje databáza viac než 40 tisíc miest, kde na šoférov po celej Európe číhajú radary, ktorá je pravidelne aktualizovaná.

Batéria je vďaka superkondezátoru prakticky neustále dostatočne nabitá a záznam sa v slučke ukladá na kartu s veľkosťou 256 GB. Vojde sa na ňu až 40 hodín videa. Cena kamery sa pohybuje okolo 250 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #autokamera #kamera do auta #TrueCam #TrueCam H25 GPS 4K
Články podľa značiek