Video: Neuveriteľné. Cudzinec si zajazdil po Karlovom moste!

Pršalo a tak si v Prahe vodič skrátil cestu cez gotickú pamiatku. Niečo také českí policajti a ani turisti nevideli od roku 1965, odkedy slúži najstarší most cez Vltavu výlučne chodcom.

14.09.2022 20:00
debata (2)
VIDEO: Pozrite si prejazd vozidla cez Karlov most v Prahe. Vodič zažil pohľad na Prahu, ako málokto.
Video

Cudzinec presne nevysvetlil ako sa dostal 13.septembra na jeden z najstarších kamenných gotických mostov na svete. Nevedno či ho naviedla navigácia, alebo chcel ísť stále rovno. Možno len nechcel zmoknúť v upršanom dni. Mestskú políciu na to upozornili občania a tá na základe kamerových záznamov zistila, kde biele Audi zaparkovalo. A to ešte k tomu bez zaplatenia. Auto dala polícia odtiahnuť a požiadala o privolanie, keď si majiteľ príde po svoje auto. Ten dostal pokutu za nezaplatené parkovné 2 000 korún, k tomu ďalších 2 000 za nevšednú prehliadku mosta a ešte ďalších 2000 korún za odťah ( spolu cca 245 eur).

Zvýšený počet vodičov, ktorý si z pešej zóny v Bratislave robia parkovisko eviduje aj Mestská polícia v Bratislava. Nerešpektuje sa ani časový harmonogram vjazdu na zásobovanie. Aj preto mestskí policajti pristúpila k ráznejším kontrolám v centre hlavného mesta.

Kontrola parkovania v centre Bratislavy

Mestská polícia Bratislava pristúpila k ráznejším kontrolám v centre hlavného mesta. V prvý deň akcie "Pešia zóna" policajtky a policajti zo Starého Mesta odhalili až 44 priestupkov.

Fotogaléria
+3

Policajti a policajtky kontrolujú nielen autá zásobovania, ktoré majú povolenie zotrvať v cieli jazdy na čas nevyhnutne potrebný na splnenie účelu vjazdu, napríklad na urýchlené naloženie alebo zloženie nákladu a aj to len v určitých časoch dňa, ale aj obyvateľky a obyvateľov, ktorým povolenie na vjazd neumožňuje státie na miestnych komunikáciách a verejných priestranstvách.

Hneď v prvý deň akcie „Pešia zóna“ odhalili policajtky a policajti zo Starého Mesta 44 priestupkov. V utorok to bolo 45 priestupkov. Previnilcom hrozí v blokovom konaní pokuta do 50 eur.

VIDEO: Pozrite si kontrolu v pešej zóne v centre Bratislavy
Video
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Praha #pešia zóna #mestská polícia #mestská doprava
Články podľa značiek