VIDEO: 'Zostrelil' ženu v rýchlosti na priechode, zázračne vyviazla

Ak chcete rýchlo prejsť cez križovatku, dávajte dobrý pozor, či niekto nejde po priechode. Mladý poľský vodič (23) v poľskom meste Garwolin plnej rýchlosti narazil do ženy, ktorá prechádzala cez priechod pre chodcov (42).

15.01.2023 10:50
debata (14)

Napriek hrozivo vyzerajúcej nehode na kamerách polície mesta Garwolin sa žene nič vážne nestalo, aj keď musela byť hospitalizovaná. Udalosť policajti klasifikovali ako kolíziu, mladíkovi zobrali vodičský preukaz a čaká ho súd.

VIDEO: Zrážka na priechode, vodič nabral ženu v plnej rýchlosti.

Video

Žena vošla na priechod, keď jej ešte svietila zelená, potom nejaký čas blikajúca zelená a červená jej skočila približne v polovici jej cesty. Auto chcelo rýchlo odbočiť a nabralo ju nie čelne, ale od chrbta.

Miestna polícia apeluje na vodičov, aby prispôsobili rýchlosť premávke intenzite premávky, dennej dobe i prevládajúcim poveternostným podmienkam a nabáda ich k obozretnej jazde a zvýšenej pozornosti v miestach križovatiek a priechodov pre chodcov. Zároveň upozorňuje chodcov, aby sa pred vstupom na priechod nielenže ubezpečili, že môžu bezpečne prejsť cez cestu, ale aby aj boli ostražití už v jazdných pruhoch a mali na sebe reflexné prvky.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Poľsko #priechod pre chodcov
Články podľa značiek