LG ponúka ‘televízor v kufríku‘. Je ideálny do kempu a do auta

Kufríkový televízor do kufra auta stojí tisíc dolárov, má 27-palcovú dotykovú obrazovku a dá sa otočiť na šírku aj na výšku.

23.08.2023 16:00
LG StanbyME Go Foto:
LG StanbyME Go - umiestniť ho možno aj do kufra auta.
debata (4)

Väčšina ľudí si do prírody chodí oddýchnuť od mestského ruchu a informačného šumu. LG to však vidí inak a podľa tejto spoločnosti je ideálnym spoločníkom do kempu, na pláž, respektíve kdekoľvek na cestách prenosný televízor, ktorý je v špeciálnom kufríku. Ten ho chráni a slúži zároveň ako stojan. Možno ho ľahko umiestniť napríklad aj do batožinového priestoru, následne si môžete pustiť obľúbenú reality show alebo ďalší z nekonečných seriálov, a budete sa cítiť ako doma.

Tento „úlet“ sa volá StanbyME Go a má uhlopriečku 27 palcov. Ako sme už napísali – podľa výrobcu je ideálny do kempov, na pláž a pri cestovaní všeobecne. Kufrík ho nielen chráni, ale slúži zároveň aj ako stojan. Ovládať sa dá dotykom, diaľkovým ovládačom a aj hlasom. Má zabudovanú dobíjaciu batériu, s ktorou vydrží fungovať bez ďalšieho zdroja energie až tri hodiny.

LG StanbyME Go
StanbyME Go
+2LG StanbyME Go

Je navyše multifunkčný. Môžete ho použiť v režime na šírku pre sledovanie filmov, otočiť ho vertikálne (na výšku) pre prezeranie sociálnych sietí a dať ho aj naležato a vďaka dotykovému displeju hrať na ňom hry. Dokonca má aj prednastavené scény (niečo ako šetriče obrazovky), vďaka ktorým si môžete premietať napríklad praskajúci oheň alebo morský príboj.

Ako každý poriadny televízor je aj model StanbyME Go vybavený technológiou Dolby Vision pre verné podanie farieb, jasu a kontrastu a navyše má aj Dolby Atmos pre dokonalý priestorový zvuk. O ten sa starajú aj štyri reproduktory s výkonom 20 wattov.

Prenosný televízor využíva operačný systém webOS a má prístup do aplikačného obchodu LG Content Store a samozrejme si na ňom môžete sprístupniť vlastné obľúbené streamovacie aplikácie (Netflix, Apple TV etc.). Televízor umožňuje zrkadlenie obrazovky, je kompatibilný s Apple AirPlay 2, má wi-fi a bluetooth.

Odviezli sme sa lietajúcim autom
Video

Každého asi zaujíma, koľko môže takáto vec vážiť. Podľa LG je to takmer 13 kilogramov. Aktuálne bežia na tento model predobjednávky, jeho cena je 999,99 dolára (cca 917 eur) a keď si ho v rámci nich objednáte, LG vám ešte pribalí bluetooth reproduktor XBOOM 360, ktorého cena je v našich končinách okolo 200 eur.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #LG #StanbyME Go #kufríkový televízor #prenosný televízor #televízor do kufra auta
Články podľa značiek