Arogantný Slovák zaparkoval BMW priamo na chorvátskej pláži. Domácich ‘vytočil ‘

Ako sa hovorí - karma je zdarma. Slovák, ktorý svoje BMW zaparkoval na pláži doslova pár metrov od mora, tam napokon aj zapadol.

21.09.2023 20:00
BMW Chorvátsko Foto:
Takto "zaparkoval" Slovák luxusné BMW na chorvátskej pláži.
debata (17)

Toto leto sa objavilo v Chorvátsku množstvo fotiek arogantných turistov, ktorí nerešpektujú nič. Ich kráľom sa stal zrejme Slovák, ktorý na ostrove Pag v meste Šimuni so svojim luxusným BMW radu 7 „zaparkoval“ priamo na pláži len pár metrov od mora.

Takto si "obskočil" Slovák so... Foto: Jutarnji list
BMW Chorvátsko Takto si "obskočil" Slovák so svojim BMW na pláž.

Vyzerá to tak, že svoje drahé auto tam chcel odfotografovať a pritom tam zapadol. Následne mu prišiel na aute pomôcť s vytiahnutím ďalší Slovák, napokon sa im to podarilo. Zostala však po nich zdevastovaná pláž s veľkými koľajami po kolesách. Podľa svedkov boli „obaja Slováci v značkovom oblečení Balenciaga“.

Zapadnuté slovenské BMW na chorvátskej pláži. Foto: Jutarnji list
BMW Chorvátsko Zapadnuté slovenské BMW na chorvátskej pláži.

Informoval o tom chorvátsky denník Jutarnji List, ktorému poskytla fotografie jedna z jeho rozhnevaných čitateliek. Doplnila k tomu: „Pláž zostala zdevastovaná, ľudia boli šokovaní a neverili tomu, čo vidia. Miestni boli nahnevaní, pretože nikto kompetentný na miestne nezasiahol a nedal im ani len pokutu.“ Preto sa vraj obrátila na médiá.

17 debata chyba
Viac na túto tému: #BMW #Chorvátsko #Pag #arogantní turisti
Články podľa značiek