Bugatti rozširuje ponuku - o exkluzívne kopačky. Možno si ich vydražiť

Kopačky X Crazyfast Bugatti bude možné zakúpiť iba prostredníctvom aukcie na platforme Adidas Collect Web. Vyrobí sa len 99 párov.

06.11.2023 16:00
Kopačky X Crazyfast Bugatti Foto:
Kopačky X Crazyfast Bugatti bude možné zakúpiť iba prostredníctvom aukcie od 8. do 11. novembra
debata

Bugatti a Adidas sa spojili a vytvorili v limitovanej sérii exkluzívne kopačky Adidas X Crazyfast Bugatti. Vyrobí sa z nich len 99 párov a nebude si ich možné kúpiť, pôjdu totiž len do dražby. Tá sa bude konať už o pár dní, konkrétne od 8. do 11. novembra. Ak chcete skúsiť šťastie a do dražby sa zapojiť, môžete tak urobiť na špeciálnej platforme Adidasu Collect Web 3, ktorú nájdete na tomto odkaze.

Kopačky X Crazyfast Bugatti
Kopačky X Crazyfast Bugatti
+6Kopačky X Crazyfast Bugatti

Špeciálna kolekcia vychádza z modelového radu Adidasu X Crazyfast, dizajn je odvodený od ikonického Bugatti Chiron a zmenili sa aj niektoré použité materiály. Kopačky majú inovatívnu podrážku Adidas Speedframe s ultraľahkou konštrukciou. Podšívka využíva technológiu Aerocage ktorá poskytuje maximálnu stabilitu chodidlu spevnením jeho strednej časti. Stabilitu a rýchlosť pomáha zlepšiť priedušná membrána Aeropacity Speedskin a v konštrukcii kopačiek sú využité aj karbónové vlákna. Nebude na nich chýbať ani monogram Ettore Bugattiho.

Kopačky Adidas Adidas X Crazyfast Bugatti

Kopačky sa síce budú dražiť v kryptomene, priamo počas aukcie Collect Web 3 však budú môcť dražitelia zameniť svoju menu za kryptomenu cez službu MoonPay.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #Bugatti #limitovaná edícia #Adidas X Crazyfast #MoonPay
Články podľa značiek