Luca di Montezemolo: 'Schumi' je na dobrej ceste

Informácie o zdravotnom stave sedemnásobného majstra sveta F1 Michaela Schumachera podliehajú prísnemu utajeniu. Teraz ale bývalý šéf Ferrari, Luca di Montezemolo, prichádza s optimistickými správami. Tvrdí, že „Schumi“ sa z toho dostane.

17.08.2016 18:00
Michael Schumacher, Luca di Montezemolo Foto:
Bývalý šéf Ferrari, Luca di Montezemolo, bol nielen Schumacherov spolupracovník, ale aj jeho blízky priateľ.
debata (2)
Je to už viac ako dva roky, odkedy sa bývalý pilot F1 zranil na lyžiach. Lekári ho najprv udržiavali v umelom spánku, následne absolvoval rehabilitačný pobyt na klinike v Lausanne a momentálne je v domácej liečbe. Tá vraj stojí týždenne asi 130-tisíc eur. Takže v dražbe sa ocitlo napríklad aj Schumacherovo osobné lietadlo. Správ o jeho zdravotnom stave je však pramálo.

Platí prísne embargo a ak sa aj nejaké informácie dostanú na verejnosť, pochádzajú výlučne z kruhu najbližších – manželky Corinn či manažérky Sabine Kehmovej. Viac teraz ale odhalil bývalý šéf Ferrari Luca di Montezemolo, ktorý bol blízky Michaelov priateľ. A má dobré správy, pritom ešte pred rokom v súvislosti so Schumacherom nehýril optimizmom, keď sa vyjadril sa, že jeho vyhliadky na uzdravenie nie sú dobré.

Pre Ecumenical News teraz ale povedal: „Mám radosť. Michael reaguje na liečbu. Je silný a dostane sa z toho. Rozhodne jeho vôľa a tej mal vždy na rozdávanie“. Napriek tomu, že neprezradil nič bližšie, iskrička nádeje tu je. Za Schumacherom stoja nielen priatelia a manželka, ale aj jeho deti, ktoré nepadli ďaleko od stromu. Dcéra Gina-Maria má medailu z európskeho šampionátu v krasojazde a syn Mick boduje v šampionáte Formuly 4.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Schumacher #Luca di Montezemolo
Články podľa značiek