AutoSlalom ďakuje partnerom a jazdcom

Preteky širokej verejnosti v automobilovom slalome, známy AZ pneu AutoSlalom sú uprostred roztočenej sezóny 2011.

23.06.2011 00:00

Správa o dopravnej nehode - stiahnite si vo... Foto:
Každá sezóna má 10 samostatných pretekov.
debata

V piatej kompletnej sezóne sa, rovnako ako v predošlých, jazdí 10 samostatných pretekov. Každý mesiac jedny preteky v rozmedzí februára až novembra. Solídny záujem zo strany tradičných jazdcov týchto pretekov a neustály príchod nováčikov potvrdzuje, že tento druh lacného a bezpečného motoršportu má perspektívu a opodstatnenie.

AutoSlalom totiž nie sú len preteky, ale aj spôsob ako podstatne zlepšiť svoje jazdecké zručnosti, postreh, presnosť a ovládanie auta na limite. Potvrdilo to už množstvo jazdcov osobne a mnohí to permanentne dokazujú stále lepšími výsledkami. Všetkým aktívnym slalomárom, ktorých je vyše 500 a členom komunity, ktorá aktuálne ráta vyše 1000 členov ďakujeme. Nie len za disciplinovanosť, ale aj za šírenie dobrého mena, za motivovanie nových jazdcov neblázniť sa na cestách, ale skúsiť takto motoršport.

Organizátori si dobre uvedomujú, že pripravovať preteky na tejto úrovni by bez lojálnych realizačných a mediálnych partnerov naozaj nebolo možné. Preto chcú takto na vrchole sezóny verejne úprimne poďakovať jednotlivým najdôležitejším partnerom. Za podporu a nadšenie pre automobilové preteky určené predovšetkým verejnosti, nie len profesionálnym jazdcom. Za ochotu poskytnúť víťazom zaujímavé hodnotné ceny a teda za dvíhanie atraktivity tohto motoršportu.

AS tím veľmi pekne a úprimne ďakuje realizačným partnerom:

Generálnemu partnerovi

  • AZ pneu – skvelý online shop pneumatík a diskov

Partnerom

  • Translata – preklady a tlmočenie
  • Fuchs – špičkové nemecké mazivá
  • Hell Energy – skvelý energetický nápoj
  • HomeCredit – finančné služby od A do Z
  • Bulldog carwash – výborná autoumyvárka
  • AutoGlym – perfektná anglická autokozmetika
  • SuperDRIVE – najväčšia škola šmyku
  • ASOS – Asociácia Slovenských Odťahových Služieb

Mediálnym partnerom

auto.pravda.sk, auto.sme.sk, webnoviny.sk, SITA.sk, AutoBild Slovensko, Zoznam.sk, Autoviny.sk, rallybazar.sk, TopSpeed.sk, sportoveauta.sk, autosportfoto.sk, Powermagazine, automenu.sk, AutoBurza, autoshow.sk.

debata chyba
Články podľa značiek