V každom segmente sa nájde premiant komfortu. Týchto 6 ‘jazdeniek’ je toho dôkazom

Trh s ojazdenými autami ponúka širokú paletu modelov. Pre zákazníka je však dôležité okrem vlastností vozidla zohľadniť aj cenu. Pokiaľ ide o komfort jazdy, na trhu je niekoľko automobilov, ktoré nad ostatnými vynikajú a v pomere ceny a hodnoty vynikajú.

02.04.2024 06:00
debata (2)
Škoda Octavia je veľmi populárna medzi... Foto: Škoda
Skoda Octavia 2013 Škoda Octavia je veľmi populárna medzi záujemcami o ojazdené autá.

Nároky záujemcov o nové alebo jazdené autá sa v niečom zhoduje a v niečom líši. Kým pri novom zákazník zohľadňuje postupný pokles hodnoty vozidla, pri aute z druhej ruky pozerá hlavne na nákupnú cenu a čo za ňu dostane. A ak je jeho prioritou komfortný jazdný prejav a dostatok priestoru pre rodinu, má na výber modely z niekoľkých segmentov.

Tesla - servis Čítajte aj TÜV Report 2024: Megarebríček spoľahlivosti áut má víťazov aj porazených. Ako je na tom to vaše?

Nemecký automobilový magazín Auto Bild vybral šesť „jazdeniek“, ktoré sú na trhu za prijateľnú cenu a vynikajú jazdným komfortom. Zameral sa pritom na fakt, že nároky na veľkosť auta a finančné možnosti sa rôznia, a preto patrí každé auto v zozname do inej triedy. Na nasledujúcich stranách ich uvádzame v abecednom poradí.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #komfort #pohodlie #ojazdené autá #rodinné auto
Články podľa značiek