Týchto 6 nenápadných a lacných áut z bazáru nepozná servis. Neváhajte

Popularita nemusí znamenať spoľahlivosť. Týchto šesť áut bolo na trhu neprávom v tieni oveľa slávnejších bestsellerov. Napriek tomu dokážu ako ojazdené ponúknuť viac a za menej peňazí.

26.10.2023 05:00
debata (11)
Ak nechcete mať s "jazdenkou"... Foto: Ľuboš Pilc
Kia e-Niro - servis Ak nechcete mať s "jazdenkou" problémy, vyberte si tú správnu. Nemusí byť drahá.

Ceny nových áut vystrelili po pandémii a čipovej kríze do závratných výšok. Mnoho záujemcov o autá tak plánuje zamieriť do autobazárov. Tu sa ceny tiež zvýšili, no kúpou „jazdenky“ sa dajú predsa len ušetriť tisíce eur. Len to chce vybrať to správne auto. Často však naše oči spočinú na niektorom z modelov, ktorý je na cestách veľmi frekventovaný. Lenže ako upozorňuje nemecký Autobild, popularita či veľký počet registrácií ešte nemusí automaticky znamenať dobrú kúpu.

ADAC - žltí anjeli Čítajte viac ADAC: Toto je ‘10 nespoľahlivých‘. Toyoty sklamali, Suzuki prekvapilo

Preto prichádza s výberom šiestich modelov, ktoré sú cenovo dostupné, veľmi kvalitné, spoľahlivé aj praktické, no akosi prehliadané. Často v tieni oveľa známejších modelov. Lenže štatistiky TÜV, nemeckej siete technických kontrol, či štatistika poruchovosti nemeckého autoklubu ADAC neklamú. Práve tie katapultovali nasledujúce modely do rebríčka najlepších a pritom cenovo veľmi dostupných. Pozrite si ich aj informáciami o ich plusoch a mínusoch.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Kia #Toyota #Hyundai #Honda #Suzuki #Mitsubishi
Články podľa značiek