‘Putinov Goebbels‘ sníva o zničení koncernu Mercedes-Benz. Sú to bastardi

Odpojenie Ruska od softvéru automobilky Mercedes-Benz si nenechal ujsť ruský propagandista Vladimir Solovjov. Navrhuje miliardové žaloby, zbankrotovanie nemeckého koncernu, zhabanie majetku a vedenie automobilky nazýva fašistickými bastardmi.

18.08.2023 05:00
debata (137)
Vladimir Solovjov, hlavná tvár ruskej... Foto: Rossija 1
Vladimir Solovjov Vladimir Solovjov, hlavná tvár ruskej propagandy, sa poriadne rozzúril nad ujmou, ktorú ruským spotrebiteľom spôsobila automobilka Mercedes-Benz. Vraždenie civilistov ho až tak nezaujíma, dlhšie opravy nemeckých áut áno.

Ako vieme, nemecká automobilka Mercedes-Benz sa po odchode z Ruska a predaji svojho ruského majetku s právom spätného odkúpenia do šiestich rokov, rozhodla „odstrihnúť“ ruských predajcov a servisy od softvéru. Znamená to komplikácie pri diagnostike, opravách, ale aj možnosti využívať v plnej miere rôzne funkcie vozidla závislé od pravidelnej aktualizácie. Tento krok si nemohol nechať ujsť ani Vladimir Solovjov, hlavná tvár propagandy putinovského režimu. Fanatik, ktorý vyzýval napríklad na zrovnanie Odesy so zemou a vojnou sa vyhrážal pobaltským krajinám, ale aj Poľsku, Česku či Slovensku.

Pozrite si vyhrážky Solovjeva v ruskej štátnej televízii, kde má vlastnú reláciu Večera s Vladimirom Solovjevom

„Toto je vojna… mysleli ste si, že môžete bojovať proti nám a vojna k vám nepríde? Chcete viesť vojnu proti Rusku! Ale chcete to robiť na území Ukrajiny alebo na ruských územiach, ktoré Ukrajina práve okupovala. Myslíte si, bastardi, že k vám táto vojna skôr či neskôr nepríde?,“ povedal dávnejšie vo svojej vlastnej rozhlasovej relácii. Teraz ho naštval krok Mercedesu-Benz a má okamžité riešenia, ako s ním „zatočiť“. „Predali tu autá a teraz sú nebezpečné. Čo to má znamenať? Kde je hromadná žaloba? Prečo nezbankrotovať týchto nacistických bastardov, ktorí vedú spoločnosť? Čo to je?, dáva Solovjov svoje obľúbené rečnícke otázky.

Mercedes-Benz - servis Moskva Čítajte viac Mercedes-Benz odpojil ruských predajcov od softvéru. Nie je to maličkosť

„Rozhodli sa, dostali peniaze, odišli z Ruska s právom odkúpiť svoje továrne späť. A teraz hovoria: Mimochodom, odpájame vaše autá od upgradov a iných vecí. V ktorej krajine je niečo také možné? Kde sú obrovské súdne procesy proti týmto bastardom so zhabaním celého ich majetku? Ak tu ešte nejaký zostane, treba úplne odmietnuť práva na jeho odkúpenie. Inak to nejde. Vo všeobecnosti si myslím, že musíme podať mnohomiliardovú žalobu. Prečo to nerobíme, prečo nechránime práva ruských spotrebiteľov?,“ zúri nad nespravodlivosťou Solovjov vo vlastnej relácii v ruskej televízii a tvrdí, že Mercedes-Benz si týmto konaním navždy zničil svoju povesť.

Volga - ilustrácia Sergej Barinov Čítajte viac Ruská Volga sa má vrátiť už čoskoro. A bude povinná

Ako každý propagandista zabudol spomenúť vo svojom vystúpení akékoľvek dôvody, pre ktoré došlo k rozhodnutiu nemeckej spoločnosti odísť z Ruska a zablokovať prístup k svojmu softvéru. Nezmienil viac ako 500-dňové bombardovanie Ukrajiny, zabíjanie civilistov a ďalšie vojnové zločiny Ruskej federácie. Možno aj „ruský Goebbels“ má svoj Mercedes-Benz, auto z nepriateľskej krajiny, a teraz bude musieť strpieť dlhé časy opráv a menej komfortu. Dúfajme, že čoskoro prestúpi do Lady alebo Moskviča, tak ako to rozkázal ruský prezident Vladimir Putin štátnej správe. Vybrať si môže dokonca predĺženú Ladu Vesta s prívlastkom Aura, alebo elektrický Moskvič 3. A ak bude „poslúchať“, možno aj luxusný Aurus Senat, pokiaľ sa vôbec ešte vyrába.

Ukrajinské vzdušné sily: zničili sme už 3 500 ruských ci­eľov

Video

© Autorské práva vyhradené

137 debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #Mercedes-Benz #Vladimir Solovjov
Články podľa značiek