Tesla Cybertruck: Aj takto môže vyzerať. Vašu peňaženku to však zabolí

Zdá sa vám elektrický pikap od Tesly málo extrémny. Nič to. Unplugged Performance má riešenie. Americký úpravca vám Cybertruck zmení na expedičné monštrum.

11.12.2023 18:00
debata (6)
Zvýšený podvozok, rozšírené prahy a blatníky či... Foto: Unplugged Performance
Tesla Cybersteer - úprava od Unplugged Performance Zvýšený podvozok, rozšírené prahy a blatníky či nové nárazníky a svetelná rampa zmenia Cybersteer na dobrodružný expedičný pikap. Kde sa však na odľahlých miestach bez infraštruktúry nabije?

Na Teslu Cybertruck čakali zákazníci štyri roky. A vlastne sa jej ešte nedočkali. Prvých desať kusov si zatiaľ prevzali len zamestnanci Tesly. Bežní Američania prídu na rad až na budúci rok. Obrovský časový sklz dal však príležitosť úpravcom, ktorí sa mohli na príchod brutálneho elektrického pikapu dobre pripraviť. Jedným z nich je spoločnosť Unplugged Performance. Tá už zverejnila katalóg doplnkov. A nie je ich málo.

Tesla Cybertruck - 2023 Čítajte viac Tesla Cybertruck: ‘Postapokalyptický‘ pikap dorazil. Trvalo to štyri roky

Veď Teslu Cyberstruck dokáže zmeniť doslova na expedičné monštrum. Lacné to však nebude. Napokon už sám Cybersteer stihol od čias premiéry zdražieť o 20 000 dolárov. Za základnú jednomotorovú verziu, ktorá prejde na jedno nabitie približne 402 km, zaplatíte 60 990 dolárov. A cena tej trojmotorovej, ktorá zdolá stovku za 2,6 sekundy, sa iste prešvihne vysoko nad hranicu 100 000 dolárov.

Kde sa však toto dobrodružné monštrum nabije... Foto: Unplugged Performance
Tesla Cybersteer - úprava od Unplugged Performance Kde sa však toto dobrodružné monštrum nabije kdesi na odľahlých miestach bez infraštruktúry?

Ak by sa vám i tak zdal Cybertruck málo extrémny, môžete siahnuť napríklad po podvozkovej súprave, ktorá zväčší svetlú výšku o 63,5 milimetra za 9 995 dolárov, alebo po špeciálnych nárazníkoch. Ten predný stojí 2 995 a zadný 3 995 dolárov. Za bočné karbónové nadstavce blatníkov si Unplugged Performance pýta 2 895 dokárov, za prahové lišty 2 795 dolárov a za zvýšenú ochranu podvozku ďalších 2 295 dolárov.

Aktuálne najbohatší človek na svete Elon Musk Čítajte viac Všetci proti Tesle: Zvláštny štrajk v Škandinávii nadobudol obrie rozmery

Špeciálne kolesá s terénnymi pneumatikami BF Goodrich s rozmerom 20 palcov stoja podľa druhu od 1 300 do 1 800 dolárov, samozrejme, za kus. Dopriať si však môžete aj odolnejšie brzdové kotúče za 2 390 dolárov. Za špeciálny strešný nosič zas zaplatíte 1 995 dolárov a za prídavnú svetelnú rampu tiež 1 995 dolárov. Nepochybujeme o tom, že záujemcov o tuning nebude málo. Bohužiaľ, nebudú však z Európy. Je totiž otázne, či sa Cybertruck na starom kontinente bude dať vôbec homologovať.

Tesla Cybersteer - úprava od Unplugged Performance
Tesla Cybersteer - úprava od Unplugged Performance
+13Tesla Cybersteer - úprava od Unplugged Performance

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #elektromobily #Tesla #pikap #Tesla Cybertruck
Články podľa značiek